Mobilfodral

Vad ska man titta på när man köper en mobilfodral?


Startklar för att dyka ner i den skrymmande plånboken och hitta något som passar dina pengar och din smartphone? Följ våra riktlinjer och gör rätt val.


Materialet
Om du väljer att gå den eleganta vägen, välj äkta läder. Kom bara ihåg: En överdriven Costanza plånbok kommer att förlora sin form med tiden. För att fixa det, tappa vatten på några utsträckta områden. När de torkar kommer de att krympa till originalstorlek.

Varför kommer du att älska dem: Nomad gör klassiska läder och kolfiber iPhone fodral som ser snygg ut och känns högklassiga.
Det finns många läderfodral för iPhone och Samsung där ute, men de flesta av dem erbjuder inte den typ av skydd som din mobiltelefon behöver. Nomad gör high end läderfodral som också är robusta och skyddande.

De senaste Rugged Leather fodralen kombinerar stilen med Horween läder och med hållbarhet hos en gummiram, TPU skal med upphöjda kanter som skyddar din mobiltelefons skärm och kamera mot fall och repor. Dessa fodral bör skydda din telefon från 6 meters fall.

Det bruna läderet utvecklar en härlig syn och med tiden som går absorberars fukt från dina händer och omgivning. Nomad gör också folio plånboks stil fodral för dom som gillar att ha sitt kreditkort bredvid sin telefon. Om du inte är en fan av folio stilen, finns det också ett fodral med slits plats in i läderfodralets baksida.

Nomad säljer även klara fodral med lädersektioner till iPhone som ser snygga ut och låter dig visa upp Apple logan och färgen på din nya iPhone. tillverkaren erbjuder fodral till iPhone 7, 8, Plus-modeller, X, XS, XR och XS Max. Om du har en äldre iPhone har du ingen lycka, men igen, om du har en iPhone 6S eller äldre, är det dags för en uppgradering ändå.


Fördelar: Mellan läder, slitstarkt, anständigt skydd för din telefon, inte för skrymmande, folio plånbok alternativ


Nackdelar: Lite dyr, bara för iPhone 7 eller senare


Till iPhone och övriga märken till ett mycket billigare pris hittar du mobilfodral hos Skalsidan.se

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)